BEST OF THE RIBS

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 184 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Best of the Ribs. Meer weten? Ontdek meer

22 jun 2024 om 16:45 Malse ribbetjes, ook genoeg bijgerechten bij het menu. Erg gesmaakt!
21 jun 2024 om 12:15 Erg lekkere malse spareribs en de kwaliteit is prima. Heel veel patat bij het menu en bakje sla erbij is fris.
21 jun 2024 om 11:58 Eten was super lekker. Helemaal top! De bezortijd was wel aan de lange kant. Dit was overigens wel van te voren aangegeven, maar misschien kan daar nog aan gewerkt worden. Kwalteit van het eten was prima daarvoor een dikke 10.
20 jun 2024 om 19:58 We did get what we order, called them. I have to contact thuisbezorgd. There was a choice for 1 more sauce and grilled tomatoes, even in there own flyer. The offer it but there's not dellivered. I need to contact thuisbezorgd. Don't order there, scam
18 jun 2024 om 20:57 Zoals altijd lekker, en veel. Heerlijk ribs.
17 jun 2024 om 20:07 Super mals, zalige ribs!
17 jun 2024 om 12:34 Het eten was super lekker en je krijgt veel voor je geld. De bezorging was minder we hebben ruim 2uur op ons eten moeten wachten.
17 jun 2024 om 9:22 Bezorgtijd duurde wat langer dan gebruikelijk, maar dat is niet vreemd vanwege het EK en vaderdag. We zijn vaste klant en zeer tevreden over Best Of The Ribs!
16 jun 2024 om 20:10 Bestelling was wat later dan aangegeven, maar kwaliteit maakt alles goed. Heerlijke spareribs, goede patat en kipnuggets. Aanrader!
14 jun 2024 om 11:11 Na mijn shoarma uitstapje gisteren vandaag weer voor de 500 gram spareribs gegaan, friet erbij, salade en een zerootje Of ik wel eens zelf kook, zo min mogelijk… dat zou je ook eens moeten doen
14 jun 2024 om 11:09 Ik dacht doe ‘s gek… shoarma menu en maïskolf erbij…. Weer s wat anders dan die spareribs… Super nice maar morgen weer spareribs… Zei iemand spareribs?
10 jun 2024 om 6:44 Heerlijke malse spareribs Dikke smaakvolle frieten